Activitats

Tai-txi / Qi Gong (Chi Kung): Tai-txi i Chi Kung són dos disciplines d’origen xinès que comparteixen una mateixa base i objectiu però difereixen en la seva execució i enfocament. L’objectiu en tots dos casos és mantenir o promoure un estat òptim de salut de l’organisme, si bé el Chi Kung està més enfocat com gimnàstica i el tai-txi com a art marcial. Albert Gonzàlez, mestre d’aquestes dues disciplines que porta anys impartint les seves classes a Karuna Do, combina a la perfecció els dos sistemes de manera que aporta una riquesa i varietat extra a les seves classes. Aquestes disciplines poden impartir-se en classes grupals o individuals.

Hatha Vinyasa Ioga: Es tracta d’una de les formes clàssiques de Ioga. Una disciplina d’origen hindú que persegueix el mateix objectiu que les anteriorment esmentades (Tai xi / Chi Kung) però proposa una forma de comunicació amb l’organisme totalment diferent. Es tracta de reptes físics i mentals que demanen d’un continu esforç de concentració en mantenir cada postura (Asana) i la transició entre elles (Vinyasa). L’objectiu del Ioga és bloquejar, de manera natural, les fluctuacions de la ment a través de moviments dinàmics coordinats amb la respiració. Hatha i Hatha Vinyasa són els sistemes més complets de Ioga. Cada sessió de Ioga implica la tonificació de la columna vertebral en tot el seu rang possible de moviments, així com de tots els músculs del cos. Les sessions acaben amb l’alliberament de totes les tensions mitjançant una relaxació guiada molt completa.

Reiki Usui i Karuna i Teràpia Energètica Sistema Francesc Torrent: Tècniques que treballen a nivell energètic perseguint el reequilibri intern de l’organisme i l’harmonització amb l’exterior. S’apliquen mitjançant imposició de mans, ús de simbologia i recitació de mantres. Reiki utilitza l’energia present en l’organisme del pacient, mentre que la Teràpia Energètica del Sistema Francesc Torrent utilitza l’energia generada en el cos del terapeuta mitjançant el control de la respiració. Les dues tècniques ofereixen moltes possibilitats tant a nivell terapèutic com de benestar.

Tae Kwon Do: Art marcial mil·lenària que treballa sobre la ment, la conducta i els valors. Ajuda a enfortir el físic, a tenir disciplina i constància. I, el més primordial, facilita el camí cap a la fortalesa interior, l’autoestima i el retorn a la veritable naturalesa humana.Els cursos són impartits per la mestra Jennifer Duarte, mestra i alumna del mestre Francesc Torrent Budè, campió de Tae Kwon Do i acupuntor del centre de teràpies Karuna Do, el qual col·labora a les classes amb la Jennifer de forma puntual.El Tae Kwon Do és una disciplina d’origen marcial que basa la seva filosofia en la cortesia, la integritat, la perseverança, l’autocontrol, i l’esperit indomable.

”L’èxit és aprendre a anar de fracas en fracas sense desesperar-se”

”Mai et rendeixis, continua endavant, encara que el camí sigui complicat”

”Això és difícil, però tu ets molt bo!”