Laia Rus

La meva activitat professional com a terapeuta abasta l’àrea de la Psicoteràpia transpersonal, havent-me format en les disciplines de la Teràpia Gestalt, la Naturopatia, la Reflexologia i el Quiromassatge.

L’objectiu que pretenc en les sessions de la teràpia rau en assolir el reequilibri de les vessants física, mental, emocional, espiritual i energètica.

La psicoteràpia, de primer, es desenvolupa mitjançant un estudi per arribar a un diagnòstic previ que faciliti el camp de treball posterior. En les sessions de teràpia parlada detectem, de forma conjunta, l’origen dels patiments i els patrons de conducta adquirits, així com els punts de vista de la realitat per qüestionar-la. D’aquesta manera, el treball psicoterapèutic s’endinsa en les causes i llurs efectes, la responsabilitat personal, l’impacte de l’ego i la vivència de la pròpia essència.

He adquirit anys d’experiència en el xamanisme practicant ayahuasca i temazcals i fent sanament i alliberació a través de la bioenergètica.

Contacto amb l’altre pla, practicant trànsits de persones que deixen el seu cos ajudant-los en la tasca de ‘deixar anar’. Acompanyo el dol.

La meva formació en teràpia energètica m’ha portat a exercir com a Mestra de Reiki Tibetà Unificat de 8 Llinatges i de Reiki Karuna.

Pel que fa als massatges, actuo practicant el massatge bioenergètic per a l’alliberament dels bloquejos físics (causa psico-emocional), tot oferint eines per generar canvis interns. També realitzo massatges integrals de tot el cos, profunds i reequilibradors de la part física i energética del cos.

Pot visitar la meva plana web www.laiarus.com