QUÈ ÉS KARUNA DO LUXURY?

KARUNA DO és un Centre de Teràpies alternatives pioner en l'àmbit de la curació i el benestar, amb tècniques exclusives basades en l'enfocament oriental i la psicoteràpia transpersonal.

KARUNA DO LUXURY és la nostra divisió de Wellness per a Hotels i Empreses que requereixin un servei corporal puntual.
 • Oferim un espai de benestar i salut i un programa de serveis holístic, alternatiu, original i personalitzat.
  La nostra organització, coordinació i gestió del servei és ràpida i eficaç.

  Organitzem i coordinem un excel·lent equip deterapeutes: Quiromassatgistes, Osteòpates, Fisioterapeutes, Quiropràctics, Acupuntors, Terapeutes de Massatge Tailandès, Californià Esalen, Ayurveda i Kobido, Mestres de Ioga, musicoterapeutes (bols tibetans) i terapeutes d’estètica (facial, manicura i pedicura), així com la formació acadèmica-professional de forma integral i la ampliació de coneixements i el manteniment de la seva motivació.

  Treballem amb essències naturals i creem olis exclusius per als Hotels que vulguin tenir el seu propi oli personalitzat.

 • Gestionem i subsanem els aspectes laborals i econòmics que afecten l’activitat de cada massatgista, redundant així en un desfogament per a l’hotel en no haver-se’n fer càrrec.

 • Disposem d’un ampli equip de professionals que respon a una hora a qualsevol petició de servei, adaptant-nos als protocols de l’hotel, ja siguin a Spa o habitació.

 • La forma de contacte amb la coordinadora del servei és a través de trucada telefònica, whatsaap o correu electrònic.

 • Possibilitat de realitzar esdeveniments als hotels amb un servei inclòs de massatges, ja sigui per a reunions, regals, empreses, convencions, etc.

 • OPCIÓ A
  Sobre un projecte existent: el nostre equip de massatgistes aprèn els rituals de massatge prèviament dissenyats per l’Hotel de manera precisa i metòdica. D’aquesta manera, no se substitueix cap tractament ni es modifica el directori dels Serveis de Massatge que el mateix Hotel ofereix.

  OPCIÓ B
  Creació d’un projecte: proporcionem un Servei de Massatges creat de forma personalitzada prèviament revisat i en conformitat amb la Direcció de l’Hotel, imprimint-li la personalitat que se’ns sol·liciti.

  OPCIÓ C
  Ens adeqüem als Packs d’experiències promoguts pels hotels i/o dissenyem i personalitzem un nou Pack d’
  experiències.

  OPCIÓ D
  Ens adaptem a la necessitat que necessiteu l’spa de l’Hotel ajustant qualsevol irregularitat per millorar-la o potenciar-les possibilitats del servei wellness.

 • Entenem que l’harmonia de l’ésser ve quan s’atén el aspecte físic, mental, emocional i espiritual de la persona.

  A qualsevol lloc on oferim els nostres serveis aportem cura i atenció a cada detall. Visitem els nostres clients (hotels, apartaments i/o empreses) en persona i tenim relació directa i propera amb tots els treballadors.

  Pel que fa a l’equip, sentim que l’única manera que alguna cosa funcioni és creant un sentit de pertinença. Un grup, una tribu, una família. Per això l’equip està integrat, i es fan trobades i tallers vivencials, on neix la cura i el respecte mutu a més de la motivació i l’enllaç entre terapeutes.

 • La Laia Rus coordina un equip de vint professionals i els organitza per prestar serveis a diferents Hotels de
  Barcelona.

  Treballa amb Hotels fa mes de dotze anys.

  La seva carrera professional al sector terapèutic es va iniciar l’any 2007.
  La seva activitat professional com a terapeuta abasta l’àrea de la Psicoteràpia transpersonal, havent-se format a Teràpia Gestalt, Naturopatia, Reflexologia, Quiromassatge, Deep tissue i Teràpies xamàniques (medicina ancestral) i alternatives com la Bioenergètica i el Massatge de desbloqueig de la memòria cel·lular.
  És mestra de Reiki Tibetà i Karuna.

SERVEIS KARUNA DO LUXURY 

Oferim un servei de salut, benestar i bellesa personalitzat, suggerent i de qualitat, que pertanyi a l'Hotel i resideixi a les seves instal·lacions, o bé sigui el nostre propi personal terapèutic el que es desplaci a l'Hotel.

Possibilitat de realitzar esdeveniments als hotels amb un servei inclòs de massatges, ja sigui per a reunions, regals, empreses, convencions, etc.
KARUNA DO LUXURY compta amb un ampli equip d'especialistes d'alt nivell que realitzen diferents tècniques en Teràpia corporal:

SERVEI DE MASSATGES KARUNA DO LUXURY

Descobreix tot el que Karuna Do pot fer per a tu.

EXPERIÈNCIES A HOTELS

Personalitzem el paquet que millor s’adapti a les característiques de l’hotel/apartament.

COL·LABORADORS

CONTACTE

La forma de contacte amb la coordinadora del servei és a través de trucada telefònica, whatsaap o correu electrònic.


www.karunado.com
658.900.459 (Laia Rus)
680.34.70.22 (Francesc Torrent)