Massatges

 • Aquest massatge es centra en relaxar els músculs de tot el cos i en activar la circulació sanguínia i limfàtica mitjançant diversos i alternats moviments amb les mans i els avantbraços.

  Combina digito-pressió, reflexologia, quiromassatge i moviments neurosedants.

  El Quiromassatge s’aplica mitjançant un conjunt de tècniques dirigides a mitigar els dolors musculars, ja siguin de tipus tensional, de bloqueig energètic o de falta de to.

  Es basa en la utilització de friccions, pressions, percussions o estiraments; depenent del problema a tractar i de la tècnica utilitzada.

  El Quiromassatge ajuda a treballar sobre les tensions musculars, a desbloquejar línies energètiques (Meridians d’Acupuntura) i articulacions; millora el drenatge de fluids (linfa, sang) i optimitza el funcionament dels òrgans.

  Tot això proporciona un efecte equilibrant (relaxant o tonificant).

  S’inicia el recorregut pels peus i finalitza al cap explorant totes les parts del cos.

   

 • Massatge terapèutic que està basat en la medicina tradicional xinesa.

  Aquesta tècnica permet descobrir el cos a través de pressions en les peus, les mans i la cara.

  Té molts beneficis com: reduir la tensió, alleujar els possibles trastorns de salut, millorar la circulació, eliminar toxines i ajudar a recuperar l’estat natural de salut i benestar.

  A la planta dels peus, mans i cara es dibuixa el mapa de tot organisme. Només cal pressionar el lloc correcte per desbloquejar l’energia continguda en un òrgan concret.

 • És una forma de treball corporal caracteritzada per una combinació de moviments curts englobats en moviments llargs, fluids i integradors que emboliquen tot el cos.

  Tot i que la relaxació és un dels efectes del massatge, l’objectiu principal del massatge gestàltic és l’increment de la consciència corporal a través del contacte conscient, respiració i presència.

  A causa d’aquesta forma de treball es poden donar situacions emocionals com angoixa, alegria, tristesa, plors que necessitaran d’un professional per sostenir i acompanyar a la persona.

  Aquest massatge està especialment indicat en períodes difícils de ruptura o dol, per lluitar contra l’estrès, la fatiga, diverses somatitzacions o estats depressius, i és molt recomanable per a persones que visquin malament amb els seus cossos, entre d’altres.

  Ajuda també als que van patir de falta de contacte i afecte maternal (conscient o no), reduint les seqüeles d’aquesta falta emocional.

 • Aquest massatge es centra en l’exploració dels punts TNDR del cos (bloquejos energètics) i els treballa de forma concreta amb el ojetivo de desfer-los.

  Cada bloqueig està relacionat amb un conflicte psicològic i / o emocional. 

 • Massatge amb aplicació de sanació energética.

 • Regeneració de l’energía del organisme, alliberació de paràsits energèticss, i re-equilibri dels centres d’energía. La sessió facilita la comprensió del propi camí personal.